Foto’s Laten Afdrukken

Je eigen foto’s laten afdrukken

Je eigen foto afdrukken op fotopapier | Fine Art Prints

We hebben niet alleen een groot assortiment fotolijsten, maar je kunt ook je Fine Art prints bij Artrend laten afdrukken. We hebben meer dan 30 soorten papier, canvas en dibond (aluminium) op voorraad. Wij zijn al jaren het vertrouwde adres voor Fine Art Prints. Van pasfoto’s tot groot formaat afdrukken. Direct afdrukken nodig? Wij drukken ze meteen af voor u, ook groot formaat.

Foto’s direct laten afdrukken:

Klik hier om meteen foto’s te bestellen

Wil je een bijzondere print, vakantiefoto of dierbare foto laten afdrukken, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen uw foto’s direct afdrukken.

Elke foto heeft een papierstructuur waarbij de print het meest tot zijn recht komt. Je kunt kiezen uit bekende merken zoals Hahnemühle, Canson of ons huismerk om je prints op af te drukken. Daarnaast kun je kiezen van een matte of glanzende papiersoort tot aquarelpapier en papier met een ultragloss oppervlakte. 

Ook hebben wij een opplakservice waarbij je kunt kiezen uit fotokarton, polystyreen, dibond of forex

Giclee afdrukken laten maken door ons

Wij hebben een ruime keuze uit 1000 tal afbeeldingen van diverse onderwerpen die wij kunnen afdrukken voor u. Deze kunnen wij ook direct inlijsten. Bijgaand een kleine greep uit ons assortiment:

Bescherming van je afdrukken

Extra bescherming van je afdrukken

Hahnemühle Protective Spray beschermt digitale Fine Art-afdrukken tegen invloeden van buitenaf. 

De aerosolspray ligt als een fijne film op het papier, zonder de papierstructuur te veranderen. 

Het fixeert kleuren van pigment- en kleurstofinkt en voorkomt dat een eventuele kleur vervaagt, ook de intensiteit en de hoge glans van de kleuren blijven permanent. 

De coating verhoogt de schuurweerstand van Fine Art-papier, waardoor het risico op vingerafdrukken en krassen wordt verminderd. 

Een geelverkleuring van de afdruk door de spray is niet mogelijk